1.HMNL | Poznati su termini četvrtfinalnih majstorica!

Mnogi će reći kako imamo nikad izjednačenije prvoligaško natjecanje. Tome u prilog idu i rezultati četvrtfinalnih dvoboja, gdje je tek Olmissum “dvokorakom” izborio plasman u polufinale, i to nakon boljeg izvođenja penala na gostovanju kod Futsal Pule. U preostala tri četvrtfinalna dvoboja pobjednika ćemo doznati nakon majstorica.

Zanimljivo, čak tri od četiri uzvratna četvrtfinalna susreta okončana su kroz penale. Uz već spomenuti trijumf Olmissuma u Puli, na penale je Osijek slavio protiv Novog Vremena, te sinoć Crnica protiv Squarea. Tako ćemo u utorak u Makarskoj, Zagrebu i Dubrovniku gledati majstorice za plasman u polufinale.

Poznati su termini spomenutih susreta. S početkom u 19:00 sati započet će dvoboj u zagrebačkom “Domu sportova” gdje Futsal Dinamouz izravan televizijski prijenos dočekuje Vrgorac, dok su preostala dva susreta na rasporedu pola sata kasnije. Podsjetimo, Novo Vrijeme u gradskoj dvorani dočekuje Osijek, će Square i Crnica još jednom odmjeriti snage u dubrovačkom “Gospinom polju”.

Izvor: crofutsal.com

Zlatni sponzori