Bajrušović najbolji igrač Hrvatske u 2018.godini!

Duje Bajrušović dobitnik je trofeja CROfutsal za najboljeg igrača Hrvatske u 2018.godini! U tradicionalnom izboru CROfutsala u kojim biramo najboljeg igrača u prethodnoj kalendarskoj godini Duje Bajrušović je uvjerljivo slavio ispred prošlogodišnjeg pobjednika Daria Marinovića. Podsjetimo, o pobjedniku ovog izbora odlučuju glasovi stručnog žirija, novinarskog žirija i naših čitatelja.
Četvrti je ovo po redu izbor za najboljeg futsal-igrača Hrvatske. Podsjetimo, u premijernom izdanju najboljim u 2015.godini proglašen je Franco Jelovčić, a nakon njega ovu laskavu titulu osvajali su Tihomir Novak i Dario Marinović. Zanimljivo, u sva četiri dosadašnja izdanja našeg izbora konačni je pobjednik osvajao najveći broj glasova kod sva tri “glasačka tijela”. Tako je bilo i ove godine; Bajrušović je kako kod naših čitatelja, tako i kod stručnog i novinarskog žirija osvojio najveći broj glasova ispred Daria Marinovića. Bajrušović u Makarskoj proživljava novu igračku mladost, te je bio apsolutni junak Novog Vremena Apfel u finalu doigravanja, gdje su Makarani slavljem protiv Split Tommyja osvojili naslov prvaka Hrvatske.

 

NAŠI ČITATELJI

1. Duje Bajrušović 486
2. Dario Marinović 396
3. Duško Martinac 227
4. Franco Jelovčić 220
5. Tihomir Novak 209

 

NOVINARSKI ŽIRI

1. Duje Bajrušović 34
2. Dario Marinović 19
3. Duško Martinac 16
4. Franco Jelovčić
Kristijan Grbeša
Žarko Luketin
1
1
1
5.           –

 

STRUČNI ŽIRI

1. Duje Bajrušović 34
2. Dario Marinović 26
3. Franco Jelovčić 6
4. Duško Martinac 5
5. Davor Kanjuh 1

 

Trofej će Bajrušoviću biti uručen uskoro na jednom od prvenstvenih dvoboja, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni na našim stranicama.
Bravo Duje!

 

Preuzeto sa www.crofutsal.com

Zlatni sponzori