Eduardo Farias de Souza “Dudu” je novi igrač NV Apfela!

Završetkom prvog dijela futsal sezone pozornost i uzbuđenja se s parketa polagano usmjeravaju na uvijek podjednako interesantan prijelazni rok pa tim povodom i Novo Vrijeme Apfel želi sportskoj javnosti i svojim navijačima objaviti kako je uprava Kluba postigla dogovor s Brazilcem Eduardom Fariasom de Souzom, nogometnog nadimka “Dudu”, te će ovaj ljevonogi bek u drugom dijelu sezone pojačati redove makarskog prvoligaša.

Ovaj dvadesetčetverogodišnjak dolazi nam iz najvišega brazilskog ranga natjecanja, Lige Nacional de Futsal, a posljednje tri godine bio je član kluba Cascavel Futsal, iz istoimenog grada na jugu Brazila a od dosadašnjih uspjeha u futsalu u “Duduovoj” biografiji posebno se ističe titula osvajača Cope Sudamericane s mladom reprezentacijom Brazila, 2013. godine.

S obzirom na tek nedavni završetak natjecanja u brazilskim ligama, “Dudu” se trenutno s obitelji nalazi na odmoru u rodnoj Fortalezi odakle će se nakon Božićnih i novogodišnjih blagdana svojoj novoj ekipi pridružiti odmah na početku zimskih priprema.

Ovim putem “Duduu” želimo toplu dobrodošlicu u grad pod Biokovom i hrvatsku malonogometnu ligu, a našim navijačima puno uživanja u njegovim igrama i potezima u nastavku sezone.

Bemvindo Dudu!

Zlatni sponzori