Izvanredna izborna skupština, promjene u upravi, ulazni transferi

Danas je održana skupština na kojoj je došlo do promjene na čelu našeg kluba, te je umjesto gospodina Mije Pašalića novi predsjednik postao dosadašnji član izvršnog odbora Kristijan Dugandžić!

Dosadašnjem predsjedniku koji je na skupštini iznio pregled učinjenog u prošloj godini, kao i općenito podsjetio na učinjeno za vrijeme njegovog vodstva Klubom, te pojasnio svoje razloge zbog kojih se želi povući s mjesta predsjednika i koje je skupština prihvatila, želimo reći veliko HVALA na svemu učinjenom u proteklim godinama i znamo da će g. Mijo Pašalić ostati upisan zlatnim slovima u povijesti Novog Vremena, a njegova tvrtka Apfel i dalje ostaje glavni sponzor našeg Kluba.

Izvršni odbor pojačan je dosadašnjim prijateljima kluba, te su novi članovi IO postali Marko Jelčić i Ivan Grbešić.

Novi predsjednik Kristijan Dugandžić je istakao da ciljevi Kluba ostaju isti, a to je isključivo borba za trofeje i da se na tom putu ništa neće promijeniti promjenom predsjednika i zahvalio je svima na prijedlogu i podršci.

Odmah nakon skupštine dogovorili smo suradnju i s dva nova igrača, koja će nam zasigurno pomoći u napadanju najviših ciljeva, a to su:

MARIN SESAR, 24 godine star reprezentativac BiH, koji je zadnju sezonu proveo kao član ekipe Mostar Stari Grad i

BLAGO GAŠPAR, također 24 godine, povremeni reprezentativac Hrvatske, najpoznatiji našim pratiteljima futsala kao igrač koji je igrao zapaženu rolu za dubrovački Square, a zadnju sezonu je proveo u Italiji i MNK Hercegovina.

Marine i Blago, dobrodošli u Makarsku, dobrodošli u NOVO VRIJEME!

Zlatni sponzori