NOVO VRIJEME APFEL JE U POLUFINALU!

Novo Vrijeme Apfel, aktualni prvak Prve HMNL, dvokorakom se plasiralo u polufinale ovosezonskog doigravanja. Nakon slavlja u Makarskoj, Novo Vrijeme Apfel pobijedilo je Crnicu i u Šibeniku. Ovaj put bilo je 6:3 za Makarane, iako su Šibenčani vodili 2:1.

No, Crnica se držala samo petnaestak minuta nakon čega su gosti riješili pitanje pobjednika. Dva je gola postigao Eduardo, a po jedan su dodali Musinov, Vinicius, Babić i Osredkar.

Futsal Dinamo je kao gost pobijedio Uspinjaču Gimku s 4:2 i tako izjednačio u seriji na 1-1. Kod 3:2 u 39. minuti pogodak odluke postigao je Šulentić. Dinamo je inače vodio 3:0 golovima Gagulića, Penave i Čekola, no domaćin je uspio vratiti neizvjesnost golovima Baneka i Mataje. Međutim, potpuni se preokret nije dogodio.

Treća će utakmica biti odlučujuća i u paru Squarea i Splita. Dubrovački Square nakon izgubljene prve utakmice slavio je u drugoj, u Splitu, s 3:2 nakon produžetaka. Split je vodio do 39. minute s 2:1, no u samoj završnici Gašpar je pogodio za 2:2, a na startu prvog produžetka Maro Đuraš postigao je gol za 3:2 i pobjedu dubrovačke momčadi.

1. HMNL, doigravanje, četvrtfinale, druge utakmice: Uspinjača Gimka – Futsal Dinamo 2:4 (serija je izjednačena na 1-1), Crnica – Novo Vrijeme Apfel 3:6 (Novo Vrijeme je dobilo seriju s 2-0), Split – Square 2:2, produžeci 2:3 (serija je izjednačena na 1-1), Universitas Split – Vrgorac 1:1, raspucavanje 2:3 (Vrgorac je dobio seriju s 2-0)

 

Preuzeto sa https://www.hntv.hr

Zlatni sponzori