Novo Vrijeme hrabrom igrom protiv ruskog prvaka osvojilo povijesni prvi bod u Elitnoj rundi Lige prvaka

Hrvatski futsal prvaci Novo vrijeme iz Makarske odigrali su 3-3 (2-2) protiv ruskog Tjumena u susretu 2. kola Elitne runde Lige prvaka.

Makarani su hrabrom igrom protiv ruskog prvaka i domaćina turnira osvojili povijesni prvi bod u Elitnoj rundi Lige prvaka.

Tjumen je vodio s 2-0 pogocima Antoškina (7:21) i Bruna Taffya (8:14), a Makarani su izjednačili golovima slovenskih reprezentativaca Osredkara (9:46) i Fideršeka (17:14). Antoškin (28:24) je iz protunapada opet doveo Ruse u vodstvo, a s igračem više Novo Vrijeme preko Fideršeka (32:57) uspijeva ponovno poravnati na 3-3, što je bio i konačan rezultat dvoboja.

U četvrtak su Makarani u prvom kolu izgubili od europskog prvaka lisabonskog Sportinga s 0-4, dok je Tjumen bio bolji od kazahstanskog Ayata s 3-0. U ranije odigranom susretu 2. kola Sporting je svladao Ayat s 5-2.

U zadnjem kolu u nedjelju u 11 sati Makarani igraju s Ayatom, dok će Sporting i Tjumen igrati za pobjednika skupine i plasman na Final Four. Portugalcima je u toj utakmici dovoljan i bod.

 

Preneseno sa https://slobodnadalmacija.hr/

Zlatni sponzori