Novo Vrijeme – mjesec dana do Lige prvaka u Makarskoj!

Za točno mjesec dana Makarska će se upisati na europsku futsal kartu! Hrvatski prvak će početkom listopada u svojoj dvorani ugostiti jednu od skupina novoformiranog natjecanja, UEFA Futsal Liga prvaka. Riječ je o novoj inačici dosadašnjeg UEFA Futsal Cupa, utrke za naslov europskog prvaka.

 

 

Makarani se punom parom pripremaju za Ligu prvaka. Po gradu su postavljeni plakati koji pozivaju gledatelje da budu dio ovog događaja, a poznavajući organizacijske mogućnosti čelnih ljudi Novog Vremena, ne sumnjamo da nas podno Biokova očekuje istinski futsal spektakl. Zaista, Novo Vrijeme je u dva navrata bilo domaćin završnog turnira kupa Hrvatske u futsalu, te su u oba navrata standardi postavljeni izuzetno visoko, da ne kažemo nedohvatljivo za eventualne buduće organizatore. Nema razloga stoga ne vjerovati u novi organizacijski podvig “apfelovaca”.

Jučer su Makarani započeli s pripremama za novu sezonu. Kompletna momčad Tea Strunje ostala je na okupu, a njima valja pridodati Sašu Babića koji je dolaskom iz mostarskog Starog grada započeo svoju drugu epizodu u Makarskoj. Makarane čeka izuzetno naporan ulazak u sezonu, jer će u 11 dana odigrati čak 5 susreta, sve na svom parketu. Nema dvojbe, uz europsku premijeru Makarane čeka i zahtjevan ulazak u prvenstvenu utrku gdje brane naslov prvaka Hrvatske.

 

Datumi utakmica
03.10.2018. Novo Vrijeme Apfel – Kampuksen Dynamo
04.10.2018. Novo Vrijeme Apfel – TMC Tbilisi
06.10.2018. Novo Vrijeme Apfel – Aktobe
10.10.2018. Novo Vrijeme Apfel – Crnica
13.10.2018. Novo Vrijeme Apfel – Futsal Dinamo

 

preuzeto sa crofutsal.com

Zlatni sponzori