Novo Vrijeme pobjedom debitiralo na europskoj sceni

Mojoj sreći nije bilo kraja što sam postigao taj prvi, povijesni gol – rekao je Vedran Kazazić

Trener Novog vremena Teo Strunje nakon pobjede u prvoj utakmici kvalifikacijske skupine Lige prvaka (6:1) je rekao:

– Zadovoljni smo prvenstveno rezultatom. On možda nije realan, ali je pobjeda zaslužena. Presjekla nas je ozljeda Bajrušovića, još ne znamo što je s njim, ali momci su skupili glave i ostvarili smo pobjedu, što nam je bilo najvažnije.

Zaigrao je Brazilac Lucas, koji nije bio najavljen…

– Lucas vuče ozljedu, nismo planirali da igra prve dvije utakmice, ali kad smo vidjeli na poluvremenu da Duje nema, onda smo ga odlučili ubaciti u igru. Na Lucasa smo računaloi za Aktobe, ali sigurno mu ne bi bilo svejedno ući u tom susretu bez ranije odigranih utakmica. Preuzeli smo taj rizilk i morali to napraviti zbog ozljede Bajrušovića.

Je li teži protivnik Dynamo Kampuksen ili Dinamo Tbilisi, s kojim se sastaju u četvrtak u 20.30 sati…

– Teško je to procijeniti. Po onome što smo vidjeli, Finci su taktički bolja ekipa, dok Tbilisi igra dosta divlje, kao na haklu. Oni su plutajuća mina koju treba taktičkim situacijama odraditi i privesti utakmicu kraju. Te divlje ekipe znaju biti najnezgodnije.

Vedran Kazazić je danas zabio prvi pogodak za Makarane…:

– Prvi put Liga prvaka u Makarskoj, mojoj sreći nije bilo kraja što sam postigao taj prvi, povijesni gol. Cijelu utakmicu smo držali konce igre u svojim rukama, malo nas je presjekao izjednačujući gol, ali pobijedili smo i to je najvažnije.

Za Tbilisi je kazao:

– Kao što sam već rekao, idemo jednu po jednu utakmicu, nema potcjenjivanja, idemo se pripremiti i ući u susret kao danas. Očekujemo opet pobjedu.

 

 

Izvor dalmatinskiportal.hr

Zlatni sponzori