Pogled ispod brkova (08/2019)

EVO NAS OPET!!!
Tri mjeseca su prošla od titule prvaka osvojene u “nebeskoplavom paklu” u Vrgorcu. Prošla?! Proletjela.  U ponedjeljak ujutro ljubičasto-bijela ekspedicija kreće na pripreme, na Kupres. Igi, kreće već danas iz Litije, mladi Pulihno leti sutra iz Sao Paula, dok Fideršek dolazi u nedjelju, a Lucas u ponedjeljak.  Svi ostali momci, predvođeni starim/novim trenerom, Ivicom Osibovim,” čekaju u svojim startnim blokovima”  taj ponedjeljak jutro! Zborno mjesto, supermarket Apfel, ujutro u 7 sati!
Tko rano rani…..
Da, u ljubičasto-bijeloj svlačionici ne stanuju više treneri Strunje i Katušić, koji su iz obiteljskih razloga Makarsku zamijenili Splitom, tako isto i Eduardo Farias, popularni Dudu, nije više s nama, već je postao članom portugalskog Fundaa.
Ima promjena, u prvenstvo ulazimo sa jednostavnim ciljem, a to je ….da obranimo titulu prvaka. Ima novih lica, ali ne očekujem neku pretjeranu nervozu i vrijeme potrebno za ponovno uklapanje novih/starih igrača u kompaktnu šampionsku cjelinu.
Pet dana Kupresa, kao nešto novo, pet dana Kupresa kao nešto neophodno momcima u ovom trenutku. U Makarskoj je još paklena vrućina, momci su još u poslu, a naši stranci u problemu  sa stanovima. Morali smo krenuti nešto ranije jer kalendar natjecanja tako nešto i traži od nas. Odlazak na Kupres, team-building, 2 treninga dnevno, odmor tj.promjena ove vrele svakodnevnice, značit će nam puno.
Bit će svakodnevnih izvještavanja sa Kupresa, dragi prijatelji kluba, okrećemo se novoj sezoni, novim trofejima, novim izazovima!

Zlatni sponzori