Pogled ispod brkova (09/2018)

Subota je, 1. rujna, prolaze me lagni trnci, da … gotovo je sa odmorom, od sutra se opet okuplja šampionska momčad.

U ponedjeljak kreću pripreme. Pripreme aktualnog PRVAKA HRVATSKE u futsalu. Sredinom lipnja smo se rastali, svatko na svoju stranu, zaronili u ljetnu sezonu.

Domaći momci su odradili (odrađuju još) ljetnu sezonu, zasigurno umorni, ali … Baš smo se odmorili nekako jedni od drugih, ali osjećam to kroz poruke, da svi jedva čekaju ponedjeljak, utorak, da se kompletiramo…

U nedjelju dolazi makarski Slovenac, Veliki Igor, u ponedjeljak stižu i dvojica brazilskih vragolana. Najprije Dudu iz Fortaleze, a onda i Lucas iz Sao Paula. Naš trener, naš dobri poštar iz Knina, Teo Strunje, dovodi sobom vječitog mladića, Elvisa, pa hladnog emotivca sa Mejaša, Marina Musinova i Svetoga Duju Bajrušovića.
Dolaze momci sa svih strana svijeta, željni svoje svlačionice, svog parketa, svoje Makarske.

Huh, tko će dočekati prvu utakmicu Lige prvaka u srijedu, 3. listopada. Igrači još i nekako, ali tribine, to će tek biti ludnica…….osjećam da će dvorana opet biti premala i pretijesna.
Koji nas ritam očekuje početkom listopada, počev od 3.10. srijeda – prvak finske, četvrtak – prvak gruzije, subota – kazahstanci, pa onda u slijedeću srijedu – 1. kolo Hmnl Crnica, pa onda u subotu 2. kolo – Futsal Dinamo. Paklenih jedanaest dana u Makarskoj i 5 futsal poslastica.

Sretno nam bilo !!!

Zlatni sponzori