POGLED ISPOD BRKOVA – 2. kolo, publika se (ne)vraća!?

Nakon dobrih vijesti, prije početka prvenstva o vraćanju gledatelja u dvorane uslijedio je povratak u stvarnost… Županija Splitsko-dalmatinska ipak ne dozvoljava gledateljima do 8. listopada 2020.

Prvo kolo se odigralo, bez publike u Omišu i Makarskoj, a veći broj gledatelja nije zabilježen ni u Zagrebu, Sesvetama, a niti u Dubrovniku. Uoči 2. kola županijski stožer u Splitu je produljio odluku do 22. listopada 2020.

Centralna TV utakmica je u domu sportova. Futsal Dinamo dočekuje osokoljene Gospare. Trećina doma sportova, očekuje se 500-tinjak boysa koji će svoju momčad nositi do prve pobjede. Sve osim toga bilo bi ravno čudu.

Kolo otvaraju u Vrgorcu, ipak bez gledatelja Vrgorac-Alumnus. Dvije potpuno nove momčadi gdje veliku prednost dajem domaćinu. Martinac će to odradit kapetanski.

Nakon jednogodišnjeg igranja 2. HMNL istok Osječani danas imaju prvoligašku premijeru protiv Makarske. 300-tinjak gledatelja može u dvoranu. Domaćin kompletan, a gosti bez Baškovića i Kazazića! Dugo već traje niz pobjeda Apfelovaca u Osijeku…je li vrijeme da…

Subotnje utakmice su u Omišu i Šibeniku, repriza finala kupa, repriza superkupa.
Bez obzira na tijesnu pobjedu u superkupu, držim da će to domaćin, Olmissum, sigurno privesti kraju i da će bodovi ostati na Ribnjaku.

Najneizvjesnija utakmica bi trebala biti na kultnom Baldekinu, Crnica i AFCU. Start sa porazima u 1. kolu, nimalo ugodno ostati na nuli nakon 2. kola.
Domaćin je favorit ali…

Zlatni sponzori